Træt af mange ting, men allermest glad!

Alt det der foregår i denne uge!

0612

For 8. gang i træk minus efterårsferien kom vores lasagnebradepande i ovnen idag. Det svarer til 2 måneder! Det er altså lidt vildt, at ideen om tirsdagslasagne har fungeret så godt, og tænk engang at nogle af jer derude er blevet inspireret og har inviteret nogle hjem til jer på en hverdag – det er bare så fedt! Hvis ikke lasagne, er det blevet til pizza eller chili con carne kan jeg forstå, og det er da mindst lige så fedt. Det handler nemlig ikke om maden, vel, men om at få lidt tid sammen på en travlt uge, hvor man ikke rigtig når andet end at arbejde og aflevere og hente børn. Jeg synes simpelthen, at det giver så god mening at møde forældrene til børnene i klassen og få snakket lidt om det hele, og den lille aften gør bare, at man får et mere nært forhold til både børnene og forældrene, når man så møder dem på gangen på skolen. Pludselig bliver det også nemmere at spørge hinanden om hjælp til diverse ting, få tilbudt at låne trailer, låne folks sommerhuse, få håndværkerhjælp fra dem, der kan det osv. Vi skal da bruge hinandens kompetencer! Lokalt ;-). Seriøst 26 børn! Det er jo ikke til at holde styr på alle ansigter, og lasagnen hjælper på det! :-). Til jer der spørger om opskriften til lasagnen på Instagram, må jeg jo bare sige, at det nok skal komme! Jeg bruger jo bare øjemål, men må lige se om jeg får tid til at analysere mine mål nærmere næste gang. Det kommer sådan lidt an på Noras søvn :-D.

Jeg vil lige udgive det her indlæg for at fortælle jer forskellige ting. Der sker nemlig lidt for meget i denne uge, og jeg tænker, at noget af det kunne være relevant for jer, der især bor omkring Aarhus.

  1. Jeg satser på at troppe op på Rådhuspladsen imorgen kl. 15.30 i anledning af demonstration imod lukning af kvindesvømning i Gellerupbadet, ja i det hele taget kvindesvømning generelt. Det er Gellerup Kvindesvømnings Venner, der har sat det i værk, og jeg synes alle kvinder skal støtte det! Jeg har skrevet om mine tanker omkring forbuddet tidligere.
  2. Uffe arbejder hjemme imorgen, og han skal læse en hel stak ansøgninger igennem til en ny stilling, han er ansvarlig for at finde en kompetent type til. Jeg kommer til at bruge en del tid på at rydde op på bloggen, ændre mine kategorier/faner, for jeg er ved at gøre klar til den store flytning til Bloggers Delight. JA! jeg har sagt ja til at blive en del af deres Premium Netværk. Jeg er meget spændt! Det betyder nyt design, og det glæder jeg mig til. Nå, og grunden til at jeg vil nævne det, er at der måske kan opstå tekniske problemer i løbet af ugen, så er du forberedt 😉
  3. Jeg troede, at vi skulle prøve brunch på Juliette på Jægergårdsgade på lørdag, hvor vi jo er børnefrie, men vi har opdaget, at der er julemarked på Godsbanen. Da vi har lovet at køre svigermor og hendes børnebørn (altså vores børn) til julefest på hendes arbejde, når vi ikke brunch, men må jo så nyde freden herhjemme lørdag morgen, og tage et smut forbi Godsbanen lidt senere. Her skulle også være åbnet en plantecafé, hvor vi kan få vores kaffe. Mon den er lige så god som hos Great Coffee? :-D. Kender du i øvrigt til gode brunchsteder her i Aarhus, så sig endelig til – vi må udnytte vores børnefri lørdagsmorgener med noget, vi ved er godt 🙂
  4. Vi er ved at planlægge en København-tur til januar, hvor jeg skal forbi mit arbejde i Miljøstyrelsen for at sige farvel til mine kollegaer og den bedste chef. Nu har jeg en søster, som vi har boet hos sidste gang, vi var afsted, men denne gang, tænker vi altså på at bo på hotel. Jeg har sørget for at min søster ikke bliver fornærmet, men det er altså simpelthen fordi, det ikke er altid, at vi får mulighed for at rejse uden børn. Det bliver et mini ophold i København, og vi vil bare gerne betragte det som en slags “rigtig” rejse, hvor vi kan få noget alenetid og blive forkælet – ja, det er jo vigtigt at pleje sit ægteskab, ik? 🙂 DERFOR er vi på udkig efter fine hoteller, som ikke er aaalt for dyre. Helst tæt på byen, men med god udsigt og sådan noget :-). Er der noget du kan anbefale, så er det guldværd!

Rigtig god uge til dig også, og pas på, når du skal ud og købe ost til lasagnen, at du ikke kommer til at tømme hele butikken! Det må altså være en kvindeting, at vi ikke kan holde os til én ting 😀 (snakker om billedet på indlægget :-P).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt af mange ting, men allermest glad!