Virkelig luftig og lækkertung dadelkage med en himmelsk karamelsauce!

De er overalt! Karius og Baktus – og nu i Teater V i Valby fra d. 3. marts – 5. april!

Nu er det jo ikke fordi, jeg vil spamme jer med alle børneteatre, der findes derude, og det skal heller ikke lyde som om, at jeg er typen, der går i teatret hver uge (hehe, ville ikke sige nej, hvis Uffe inviterede mig ud). Nå ja! Jeg blev så skuffet, da jeg “helt tilfældigt” så på hans telefon, at han havde bestilt to stykker billetter til noget teater, og ja, det er da lige meget hvad det er, bare man kan komme lidt ud og blive forkælet, ik? Nå, men jeg gik og tænkte, om det var en overraskelse til mig, men tvivlede nu lidt på, at han kunne planlægge pasning til børnene. Da jeg ikke længere kunne holde det i mig, nævnte jeg for ham, at jeg lige kom til at se en mail med 2 stykker billetter til en teaterforestilling, og det var Gud hjælpe mig til ham selv og en ven!? Og helt uden at spørge mig, om det passer at gå ud den aften. Nå, men jeg kan da altid tage i teateret med børnene (hvor romantisk :-D).  Sagen er, at Munira ikke har talt om andet end baktusserne i munden, da de har haft emneuge i børnehaven om det, og derfor handler alt for tiden om Karius og Baktus! Hun kan bruge lang tid foran spejlet på badeværelset i forsøget på at få øje på dem, og jeg ved da ærligt talt ikke, om teaterforestillingen vil gøre hendes forestilling om de to knægte bedre. VI PRØVER, og jeg vil klart råde jer til at samles om at købe billetterne, da man kan få rabat. En børnebillet koster 60 kr. og hvis man er minimum 6 børn, koster pr. billet 40 kr! Og så de dyre voksne, som skal af med 130 kr. Og hov, det foregår her i Valby på Teater V i Prøvehallen fra på tirsdag af.

Forestillingen er for børn mellem 4-8 år, og du skal SKYNDE dig at booke din billet. Jeg har nemlig lige været inde at se, og de første fremvisninger er næsten booket. Se her for nærmere, og jeg skal nok skrive om vores tur, når vi har været der!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelig luftig og lækkertung dadelkage med en himmelsk karamelsauce!