Du har aldrig set så meget påskepynt!

Har du hørt om DR’s nye strategi? JEG er i hvert fald “med i den”! :-)

 

Nej, jeg er ikke ved at lave mit eget bageprogram eller show og nej, det er en meget meget lille ting, men det er da lidt sejt og sjovt at spille skuespil. Jeg sagde endda til Uffe, at jeg måske skulle skifte branche :-P. Det fedeste er nok bare, at JEG har fået lov til at være med :-). Og nej, det skal jo ikke handle om mig, men DR’s nye strategi, som blev præsenteret i går og går ud på at DR’s indhold skal være “værd at dele”. F.eks. deres bagekonkurrence “Den store Bagedyst”, hvor folk ude i den virkelige verden bliver inspireret og bager og deler med venner og familie. Ja, og det er jo lidt det, jeg skal illustrere i videoen, hvis jeg skal skære det ud i pap :-D.

Lyder strategien ikke bare vildt spændende? 😛 Du kan læse mere om den på DR’s hjemmeside og måske få lyst til at bage ;-).

Og så lige lidt om backstage: Det var noget af en udfordring at pynte en færdigkøbt kage, som i forvejen var drysset med flormelis. Godt det hele går stærkt i videoen, så man ikke bemærker den ukunstneriske klat! Min nabo og jeg grinede meget af at hun i virkeligheden slet ikke har Instagram, så hun lånte min telefon og postede billedet – som jeg selvfølgelig slettede med det samme. Jeg tror ikke, at der var nogen, der nåede at se det.

Og ja, det hele var virkelig flot skuespil – for jeg plejer ikke rigtigt at invitere folk for at de kan lægge billeder af kreationen på Instagram og vise det til omverdenen – beklager, DR 😀

Du kan følge mig på Instagram og se flere billeder: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin’ her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har aldrig set så meget påskepynt!