Lad bremsen på barnevognen være i stykker

Efter weekendens tur i soppesøen i Fælledparken var vi ikke de eneste, der fik syge børn

Jeg føler lidt, at jeg skylder dette indlæg, da jeg selv anbefalede Soppesøen i Fælledparken på Instagram. Hvad jeg ikke vidste fulgte med i denne ellers rigtig sjove oplevelse for børnene, var altså opkast og sløjhed – heldigvis kun én dag. Jeg kan slet ikke klare opkast – ja hvem kan? Munira og Isak gik og kastede sig i vandet og fik desværre også drukket lidt af det. Vi var der i søndags, og i går stod Munira op kl. 6 og havde det skidt – og jeg skal nok skåne jer for deltaljer, men hvor var det synd for hende, for hun har jo aldrig prøvet at være syg eller kaste op. Lidt senere på dagen blev Isak også sløj, og jeg skrev med min veninde, som også var med i søndags, om deres børn var OK. Da jeg fik svaret om, at sønnen også havde kastet op og var sløj, fik jeg jo så bekræftet min teori om, at det måtte være vandet i soppebassinet. Puuuha, hvor klamt.

Måske har du også haft syge børn efter weekendens tur i Fælledparken? Så har du måske svaret her, ad!

 

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

2 kommentarer

 • Anna hansen

  En del børn blev syge efter at have besøgt bassinet i Fælledparken. De har lukket det midlertidigt for at checke at alle procedurer var overholdt. Min mand faldt over nyheden her til aften. Vores datter badede der samt drak også noget af vandet om eftermiddagen søndag, og hun blev syg tirsdag eftermiddag. Hendes veninde, der også var med, blev også desværre syg efterfølgende så vidt vi har forstået fra pædagogerne i børnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Anna

   Det er godt nok synd med alle de børn, der blev syge i sidste uge. Der er jo en del på min Facebook-side, som også har reageret, hvor det er gået op for dem, at det måtte være på grund af bassinet, at deres børn var blevet syge. Jeg skrev til kommunen, og de har faktisk været meget søde, og er helt vildt ked af, at så mange børn er blevet syge. Jeg så også efterfølgende, at de har lukket bassinerne – godt at der bliver gjort noget! Der er jo ikke så meget at gøre, men det er alligevel rart at vide hvad sygdommen skyldtes. Håber at de finder en løsning på det, for det er jo vildt sjovt for børnene at lege der 🙂

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad bremsen på barnevognen være i stykker