Bedste kanelsnegle i Danmarks historie!

Hvis Karen Volf kan, kan jeg vel også – frys ubagte kanelsnegle ned og nyd dem en anden god gang! :-)

Så er det fredag, børnene er puttet og ja, det er FREDAG :-). Dagen man ser frem til – hyggen, kaffen, kagen og tanken om at man ikke skal noget, SÅ dejligt :-). Vi tog dog forskud på weekenden allerede i går, hvor Uffe holdt en fridag, og vi gik mod Frederiksberg. Jeg tænkte, at jeg lige hurtigt kunne smutte ind i Frederiksberg Center og se deres nye etage og måske få øje på gode tilbud. Neeej, hvor var der lang kø til de to sportsbutikker og alt for mange mennesker, så jeg løb nærmest ud derfra igen :-D.
Så var der den mystiske café. En café jeg havde hørt om, Kaffeværket på Frederiksberg, og jeg havde slået den op på nettet og fortalt Uffe gadenavnet, så der var tjek på det hele.  Jeg havde nemlig hørt om deres lækre cheesecakes. Vi kom så derover og kunne ikke helt forstå, at de ikke serverede kager! Ekspedienten sagde, at de ikke hed Kaffeværket men Kaffevaerk! Wow, stor forskel hva, tænkte jeg, og blev lidt irriteret på Google over, at den havde misforstået mig fuldstændig! Men ja, så ved du det nu! Vi endte dog med at blive sultne, da vi nåede frem til Kaffeværket, og da de ikke serverer sandwiches, fortsatte vi ind mod Kaffehuset på Nørrebrogade.

Nå, men det var disse lækre kanelsnegle. Det slog mig jo, da jeg lavede dem forleden, at det jo ikke var en helt dum idé at prøve at fryse nogle stykker ned – ja, så man har dem i fryseren, når manden nogle aftener brokker sig over, at der ikke er noget sødt til aftenkaffen :-D. De bliver selvfølgelig ikke lige så gode, som når de er helt friske, men fred være med det – bare der er noget :-D. 200 grader i ca. 15 min, så er de klar og brug bare det bagepapir, du har stillet dem på og så tæt på hinanden som muligt og i et fad, der ikke er for stort, så remoncen ikke flyder ud ;-).

Lige en lille ting herfra. Det bliver jo sjovere og sjovere at blogge, når der sker lidt, og jeg har derfor nu også sat et billede af mig selv på forsiden på højre hjørne og skrevet lidt til. Jeg er faktisk også i gang med at lave lidt om på layout og logo og vil bare sige, at du får den bedste oplevelse af siden, hvis du går ind på bloggen fra din computer og ikke telefon ;-).

Rigtig god fredag og håber du nyder weekenden!

Hov, lige et billede af de færdigbagte kanelsnegle, som jeg jo også slog op på instagram i går (@2verdener.dk) – tingene følges ikke altid helt ad :-D:

kanelsnegle karen volf

Du kan følge mig på Instagram og se flere billeder: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin’ her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste kanelsnegle i Danmarks historie!