Forkælelsestid! Gratis produkter fra Moroccan Hammam: Arganolie, Ghassoul Body Wrap, Savon Beldi Noir og Kessa handske. Værdi 582 kr! Senest søndag d. 19. kl. 12!

Jeg er simpelthen så heldig, at jeg må få lov til at forkæle én af jer – og så endda på Dronningens fødselsdag! :-D. Jeg elsker jo også selv at dele ud, og det kan kun blive bedre, når andre vil hjælpe mig med at gøre andre glade :-).

Jeg kender Moroccan Hammam-produkterne fra hammam-oplevelsen på Frederiksberg kurbad, som jeg skrev om for noget tid siden, og jeg har æren af at prøve det igen her på lørdag sammen med min mor! Da hun hørte, at der blev arrangeret en marokkansk hammam igen på Frederiksberg Kurbad, fik hun mig med det samme til at købe billetter, og vi glææder os til på lørdag. Tænk at jeg kan være alene, uden børn og bare forkæle mig selv lidt – det ser jeg virkelig frem til.

Jeg er sikker på, at du efter at have læst mit indlæg om oplevelsen, skynder dig over og køber en billet også – ja, hvis der overhovedet er flere tilbage. Ellers gentages successen d. 16. maj og 13. juni 2015. Du kan læse mere om Hammam Night lige her og købe billetter.

Konkurrencen har nu ikke noget med hammam-oplevelsen at gøre. Den er endnu mere lækker :-). Du får en flaske økologisk Arganolie (249,- / 100 mL), Ghassoul Body Wrap (129,- / 200 mL), Savon Beldi Noir (utrolig lækker sæbe) (139,- / 200 mL) og Kessa Handske (65,-). Samlet værdi 582 kr! Læs mere om produkter på de links, jeg har indsat ;-).

Og hvordan vinder du?

Du skal “synes godt om” Moroccan Hammam på Facebook (se evt. mit opslag på FB, hvor jeg tagger siden), og så har jeg bare brug for, at du skriver en kommentar på min Facebook-side under opslaget, så jeg kan trække lod. Spred endelig ordet og glæd andre ;-).

Jeg trækker en vinder søndag kl. 12.

Håber du vinder ;-).

hammam arganolie

arganolie hammam

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isak på søvn-sut-bryst-afvænning på én dag? Han kan ikke være min søn! Kagen har vi til fælles :-)