Inspiration til potteskjuler

Gode råd om væghængt puslebord

Da vi fik Munira, købte vi et puslebord, som vi ikke var særligt glade for, da den fyldte ret meget, og jeg fortrød, at den ikke havde nogle skuffer. Det var ikke så meget tøj, men mere “depot”-rum til bleer osv., det blev brugt til. Puslebordet var selvfølgelig inde på vores værelse, men jeg blev ret hurtigt træt af, at man hver gang skulle hente varmt vand fra badeværelset og vi fik faktisk solgt puslebordet efter noget tid.

Med Isak var vi ikke i tvivl om, at vi måtte få presset noget ind på badeværelset  – et væghængt puslebord, men vi havde selvfølgelig mange betænkeligheder ved det. Var der nu plads nok i den? Ville det se pænt ud? Betød tykkelsen af puslehynden noget, for det så ikke ud til at der var plads til de almindelige tykke. Hvor nemme er de at åbne og lukke igen?

Læs nedenfor lidt om hver “betænkelighed”:

Puslehyndeplads: Du kan ikke få et væghængt puslebord med hyldeplads, hvis du skal have en tyk (almindelig) puslehynde i den. MEN ved du hvad. Der er slet ikke grund til at have en så stor puslehynde. Jeg var meget skeptisk over for det i starten, men jeg er bare så glad for den tynde hynde, der følger med i Manhattan. Det er jo ikke fordi, at barnet skal ligge der i hundrede år, og Isak er bare så glad for den store flade plads, når jeg lægger ham på maven. Det er som om han har en bedre føling med kroppen og elsker at ligge på maven. Der er masser af plads i hylderne til bleer, vaskeklude, ammeindlæg, D-vitamindråber mm. Jeg klipper vaskekludene i to, så de passer perfekt til størrelsen på hylden og man bruger også færre på den måde, da en halv tit er nok, når der kun er tis i bleen. Hvis du ikke vil klippe, kan de også være der, når man lægger som på højkant.

Tykkelsen eller dybden: Manhattan væghængt puslebord er 17 cm dyb og er derfor hverken for lille eller for dyb og er fin at kigge, da den er så simpel og i fin træmateriale. Jeg er nemlig ikke helt til de skinnende metalflader, som Brio har og som er meget dybere.

Åbne/lukkefunktion: En anden ting, som ikke rigtigt er nævnt nogen steder på nogle af de væghængte pusleborde er, hvor nem bordet er at slå ud. Der er nemlig nogle mærker f.eks. Viggo-puslebordet, som skulle have en sikkerhedslås foroven, som gør den svær at åbne med én hånd og det er jo ikke særligt smart. Manhattan skal du bare trække i og lukke uden at fumle med noget lås, da der er noget magnetfunktion.

Vi er virkelig glade for vores væghængt puslebord og for at holde den pæn, har jeg betrukket hynden med noget vådliggerlagen fra Jysk Sengetøjslager, selvom selve hynden også er afvisende for vand. Det eneste jeg ikke lige har fået plads til, er et par ekstra stofbleer og til hvad man gør, med den stofble man har liggende på hynden. Den falder jo bare ned ad hullet, når man klapper bordet sammen. Det har jeg en ide til, som jeg lige må få kigget på, når jeg får tid.

Hvis du skal købe den så husk at Ønskebørn, der bl.a. forhandler den, har prisgaranti og du kan nemlig få den billigere på denne side, så det skal du bare sige i butikken for at få til samme pris – det gjorde vi.

Jeg er nomineret til Børn i Byens pris som “Bedste blog”. Klik herunder og stem på 2verdener inden 10. oktober 2015, hvis du synes, jeg skal vinde 🙂

2.6

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

 

Annonce

Hængekøjer med stativ er perfekte til hygge i haven. De kan købes på haengekojeland.dk

3 kommentarer

 • Kim

  Hej Esra

  Tak for svar – vi snakkes på mail.

  God søndag 🙂

  Mvh
  Kim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Esra

  Godt indlæg om fordele og ulemper ved et væghængt puslebord – vi sælger selv en del af dem hos MammaShop ( http://www.mammashop.dk/indretning/pusle/vaeghaengt-puslebord.html )

  Kunne du evt. være interesseret i at skrive et gæsteindlæg på vores blog – om det handler om væghængte pusleborde eller et andet relateret emne bestemmer du selv.

  Mvh
  Kim fra MammaShop

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Kim!
   Tak for det. Har lige kigget på jeres side, og det ser meget interessant ud med jeres blog og anbefalinger af gaver til forskellige aldre. Det kunne da være sjovt at skrive om et af jeres produkter. Jeg vender tilbage til dig på mail. Tak for din kommentar!

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til potteskjuler