Åbning af Danmarks første legestue på et plejecenter - en succes! :-)

Hvorfor blev legestuen på plejecentret til virkelighed? Lyt med i Radio24syv, hvor jeg fortæller om “fra tanke til handling”

radio24

Jeg er fuldstændig overvældet af alle jer gode menneskers opbakning til legestuen på plejecentret. Det betyder selvfølgelig rigtig meget at få en eller anden form for anerkendelse af det stykke arbejde, man laver, og absolut ikke fordi lysten til at gøre mere skal være afhængig af den – men det betyder bare noget. TAK!

Jeg kan fornemme, at det handler meget om det her med, hvorfor jeg gjorde det – hvad var det, der fik den her tanke videre til handling. Vi vil jo alle så mange ting, men det er altid sværere at tage skridtet. I morges – og ja jeg kan love dig for, at det var tidlig morgen! – var jeg inviteret ind i studiet hos Radio24svy – og nej, jeg har da aldrig været i radioen før, så jeg var lidt spændt på at skulle høre min stemme igennem den slags medie 🙂

Jeg kom hjem, skyndte mig at lytte til udsendelsen, som du kan høre lige her. Jeg faldt efterfølgende i en dyb søvn – en tiltrængt søvn, og jeg “drømmer” stadigvæk videre :-).

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbning af Danmarks første legestue på et plejecenter - en succes! :-)