Læs her hvorfor og hvordan du starter en legestue på dit lokale plejecenter

Sommerfugle, bObler, min Fætter! – Alt er klar til legestuen i morgen

Jeg er tæt på bare at falde i søvn her på sofaen, men jeg er da nødt til lige at dele de her sommerfugle med jer! Det sker jo imorgen! Danmarks første legestue på et plejecenter – og vent, kan det virkelig være rigtigt? Mit hjerte bankede ekstra hårdt hver gang nogen skrev, at de jo kendte til det. Nu havde jeg jo sagt, at det var Danmarks første :-). Sagen er den, at mange plejehjem/centre har samarbejde med vuggestuer og børnehaver, og de har også de såkaldte besøgsbabyer. Så nej, jeg HAR altså ret :-). Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg mere til den fælles hygge, der kan skabes sammen med andre, der lige lægger vejen forbi. Det er også mere motiverende – synes jeg. Jeg kan godt lide tanken, om at man ved en legestue kan komme så meget oftere og samtidig ikke føle sig bundet af at komme hver gang – eller have dårlig samvittighed over at man ikke kan “holde en aftale”. For os på barsel fungerer det bare bedst på den måde.

Hvis det var mit plejehjem, havde jeg ladet døren stå åben ALTID, men som lederen sagde, så er det lidt urealistisk sådan et sted, hvor de ældre har et fast program for hver dag. Og se, selvom jeg godt kan lide systematisering og struktur, så er jeg bare ikke helt til den fastlåste “frihed” :-). Jeg troede jo, da jeg gik ind på plejecentret, at jeg ville møde en masse ældre, men nej, der var jo næsten ingen. For når der ikke er noget program, sidder de jo bare i deres lejligheder. I mit hoved sad de ældre sammen det meste af dagen og gik kun ind på deres værelser for at hvile sig :-D. Måske har man nogle andre behov, når man bliver gammel, who knows :-).

MEN! I dag faldt det hele på plads! Legetøjet fra Fætter BR er blevet hentet af min stærke mand, og GLS-manden kom med bObles-produkterne! Jeg kørte over på plejecentret og pakkede det hele op. Dét i sig selv var jo en leg for Isak, og han kunne da ikke finde på noget af brokke sig over med alt det legetøj. Planterne derovre er han nu mest begejstret for, og det bliver en udfordring at holde ham fra dem 🙂

Alle de her sommerfugle i maven, i hovedet, i fødderne! Ja, fordi jeg jo INTET aner om, hvor mange der kommer imorgen! Og lidt sommerfugle har jeg da også i tungen, fordi TV2 Lorry og Valby Bladet kommer med i morgen! I øvrigt skal jeg ind i studiet hos Radio 24syv på lørdag – ja gæt et tidspunkt! Kl. 7! Jeg har i hele min barselsperiode aldrig være oppe så tidligt, men mon ikke cykelturen skal gøre mig hundefrisk? :-D. Kryds fingre for det hele! Jeg håber, at I dukker op med jeres bebser og ikke mindst vil støtte op omkring ideen! 🙂

Og vil du følge med i det hele, så kan du følge mig på Instagram @esra.ap! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs her hvorfor og hvordan du starter en legestue på dit lokale plejecenter