Trøffelkugler - genbrug kagerester!

Cheesecakebrownie – sommer-chokobombe!

browniecheesecake

Så er jeg rigtigt kommet i feriestemning, nu hvor Munira-musen er hjemme med mig, og vi får hygget, når Isak sover. Nu har jeg længe gået og snakket om, at vi måtte lave vores egen drage, men efter at have været i forskellige butikker og ikke kunnet finde alle materialerne til en drage, opgav jeg foreløbigt ideen om at lave den selv.

Da vi forleden var i Søstrene Grene, så jeg, at de havde en drage til 8.80 kr. og jeg tænkte selvfølgelig, at den nok ikke ville lykkes en meter, men købte den alligevel, fordi jeg var blevet lidt træt af at høre på Munira, om hvornår vi nu skulle lave den drage. Jeg troede virkelig ikke, at den ville kunne komme op at flyve, men med det vind der var imorges på vores legeplads, lykkedes det! Isak sov heldigvis, og jeg løb frem og tilbage og var nok meget mere imponeret over den end Munira :-). Jeg erkendte, at jeg nok ikke skulle undervurdere en drage pga. prisen, og at det hele nok handler meget om, hvor meget vind der er. Det var virkelig en fed følelse, at mærke den frihed sådan en drage tager til sig, og det er godt nok mange tanker, der strømmede igennem min krop.

Og ja, det kunne man sikkert skrive en masse om, men meningen med dette indlæg er altså denne toplækker cheesecakebrownie, som jeg skrev om her. jeg kan STÆRKT anbefale den til alle chokoholikere! Kombinationen af en cheesecakedej og jordbærflødeskumstopping, gør den tung og let på samme tid. Jeg stiftede bekendtskab med kagen på Krittewitts blog, men selve opskriften er fra sukkerhjerte.dk (direkte link). I følge opskriften er det en hindbærskum, der skal øverst på kagen, men jeg har most jordbær i stedet for. Jeg glæder mig allerede til at få den igen på fredag, hvor jeg har lovet at lave den til min kollegas afsked på arbejdet.

cheesecakebrownie chokoholiker

 

 

2 kommentarer

 • Emine

  Uffff den ser lækker ud.. Den vil jeg prøve en dag insallah :)) tak for inspirationen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Det skal du i hvert fald! Tro mig, den er virkelig lækker og tung :-). Altid hyggeligt, når folk skriver, selv tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trøffelkugler - genbrug kagerester!