Vinderen af de to ammecover er..

Prøv noget nyt om morgenen ..

Lige nu sidder jeg og venter nærmest på, at Isak vågner. Hvad skete der liiige med hans søvn? Jeg havde planlagt at få ryddet lidt op, for efter en weekend med en masse planer udenfor og lange morgener, plejer det virkelig at trænge til lidt “grundoprydning” :-). Desværre faldt han i søvn indenfor, så jeg kan ikke engang rydde ordentlig op. Så er det jo med at udnytte tiden rigtigt, og jeg vil derfor gerne lige dele et godt morgenmadstip med jer ;-).

Jeg plejer jo at spise havregryn om morgenen sammen med Munira, som får havregrød med enten kanel, tørrede abrikoser, dadler eller rosiner. Hendes må man ikke lave særligt meget om på, men jeg er faktisk gået lidt over til at spise yoghurt! Vi har fået noget virkeligt lækkert hjemmelavet kirsebærsyltetøj fra Uffes søde kollega, og jeg er derfor gået lidt amok i det om morgenen, hvor jeg drysser rålakridspulver over. Jeg er meget overrasket over, hvor godt det mætter!

lakridsyoghurt morgenmad lakrids kirsebær

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af de to ammecover er..