Ammecover fra Littletwin - hvem skal have det?

Vinderen af de to ammecover er..

Ja, sådan er det jo, når man har børn. Ville have skrevet ud igår, da konkurrencen sluttede kl. 21 om hvem der var de heldige vindere, men Isak havde lidt andre planer for mig :-D. MEN nu har jeg lige sat mig og skynder mig lige lidt.. Der er i alt 22, der har deltaget og jeg har brugt random.org til at trække et nummer fra 1-22:

  • Første tal blev 2, som jeg jeg trak for vinderen af det lækre ammecover fra Littletwin (jeg tæller selvfølgelig ikke min egen kommentar med). Nr. 2, der har kommenteret på bloggen er: Fatima Ghelam! Du får selvfølgelig lov til at vælge farven selv!
  • Andet tal blev 18, som jeg trak for det ammecover, jeg selv har syet, og det er Nesreen, der er den heldige vinder!

Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne forære jer alle sådan et fantastisk ammecover. STORT tillykke til Fatima og Nesreen! Jeg sender straks en mail til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammecover fra Littletwin - hvem skal have det?