Kan 2 verdener blive til 1?

Hvad tager man selvfølgelig med i børnehaven, når det er fødselsdag?

I går var endnu en hektisk dag, og jeg er nok selv ude om det. Babyrytmik kunne jeg ikke droppe, da jeg havde overtalt to af mine veninder til at komme med. Senere skulle vi endelig holde Muniras 4-års-fødselsdag i børnehaven, og om aftenen skulle jeg forkæles med økologisk og biodynamisk mad til et velgørenhedsarrangement, Skoleliv i Nepal holdt. Det var egentlig meget befriende, at Munira selv havde lagt en plan for, hvad der skulle laves til fødselsdagen. Pølsehorn og frugtstang – meget typisk, ik? Lige inden hun skulle sove dagen forinden, nævnte hun noget med dadler, og det var faktisk en hentydning til, at hun også ville have de dadelkugler, jeg plejer at lave, så de blev også lavet. Jeg ved, at det er en meget udbredt opskrift, men når jeg laver indlægget om dadelkuglerne, vil du se hvor godt et tip, jeg giver, så du kan slippe for at tage stenene ud af dadlerne 🙂

Hvad Munira også snakkede løs om var, at børnene i børnehaven også skulle have gulerodssaft – ligesom den vi får herhjemme næsten hver dag, efter at vi har købt saftpresseren, som jeg har skrevet om her. Først tænkte og sagde jeg, at det kunne vi jo ikke, men fik hurtigt stillet mig selv spørgsmålet – hvorfor ik? Jeg fik smækket saftpresseren op under barnevognen og fyldte en stor pose med gulerødder, æbler og ananas. Hold op, hvor var det en succes og SÅ fedt at se alle børnene samles omkring maskinen og få lov til at presse juice selv. Det var en oplevelse i sig selv, og jeg fik vist også overbevist personalet om at investere i sådan én.

Så det var bare lige et godt tip til, hvis du stod og manglede lidt inspiration til noget anderledes, man kunne finde på til fødselsdagen i børnehaven ;-). Det behøver jo ikke at være saftpresseren fra Aldi :-D.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan 2 verdener blive til 1?