Hvad er det vi egentlig vil?

Sælger du din bolig ligesom os? Lad os gøre noget godt sammen :-)

Jeg mener det seriøst! De fleste kampagner er støttet, og jeg når altså til et punkt, hvor jeg tænker, at det begynder at blive farligt med den MobilePay-app. Vi stopper! Vi HAR altså ikke flere penge at give til flygtninge.

Mens jeg sidder her og tænker over, hvordan man kan tænke alternativt, prøver at blive inspireret af DR og TV2′ indsamlingskampagne eller mest af alt bare prøver at skrive et indlæg om, at vi har fået sat vores lejlighed til salg, så KOM den – tror jeg. Hallo vi kommer jo til at tjene på vores lejlighed, når den bliver solgt. Nej, vi har ikke flere penge nu, men vi får nogle, som bare kommer flyvende fra luften, som faktisk aldrig har været vores. Og siger man ikke, at man ikke har ondt af noget, man ikke har prøvet? :-D. Vent, det er selvfølgelig ikke al fortjenesten, puha, så meget skinner glorien heller ikke, desværre. MEN jeg har sgu fået lov af Uffe donere 5.000 kr! mere! Jaja, jeg ved godt, at det ikke er mange penge taget i betragtning af de flere milioner, lejligheden koster, men det er altså 5.000 kr. for vores familie.

Ja, kunne jeg da være så forhåbningsfuld at tro at andre familier, der får solgt deres ejendom her i løbet af september/oktober bidrog med 5.000 kr af deres fortjeneste? Penge man alligevel ikke havde. Vil du være med?

Der er pt. 73.000 boliger til salg, og vores finder du lige her 😉

Hvor er din?

Jeg er nomineret til Børn i Byens pris som “Bedste blog”. Klik herunder og stem på 2verdener, hvis du synes, jeg skal vinde 🙂

2.6

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

3 kommentarer

 • zahra

  Hej! 🙂 Jeg er meget interesseret i at vide hvor din lækre sofa er fra?

  Zahra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Zahra 🙂
   Den er fra Ilva, og vi købte den for 4,5 år siden til ca. 11.000 kr 😉 Er SÅ glad for den. Vi har ikke engang imprægneret den, og de gange Munira og Isak har sat fedtede eller syltetøjsfingre på, har vi bare kunnet tørre det af med en våd klud. Den er perfekt til en mindre stue som vores 🙂
   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zahra

   Hej Esra, tak for svar. Øv, at det er så længe siden, håber da den kommer frem igen, den er vildt lækker, og lyder meget praktisk!
   Må holde øje 😀

   Hilsen Zahra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det vi egentlig vil?