Lav de lækre populære dadelkugler med færdigkøbt dadelmos :-)

Over 40.000 sidevisninger! Tak fordi du kigger med :-)

For fire måneder siden startede jeg bloggen – sammen med Isak kan man vel godt sige. Han kom til verden, og der gik ikke lang tid før jeg kunne se, at hvis jeg ville det med bloggen, så var det nu, mens jeg er på barsel – og ja, så kastede jeg mig bare ud i det.

Jeg synes tit, at jeg har set på andre blogs, at de skriver det samme om det her med, at de er overraskede over, at folk følger med, og at de slet ikke havde regnet med, at folk ville følge med, og at de egentlig bare startede, så familien kunne følge med. Jeg har aldrig helt forstået det – kan godt se, at det skal lyde, som om man ikke havde de store planer, og at det bare er så fedt, at folk alligevel gider følge med i deres “almindelige” liv. Omvendt udtrykker de åbenlyst deres glæde over at folk har lyst til at kommentere deres indlæg. JA, fordi det er jo det, der gør det sjovt at skrive – at få en reaktion, feedback eller føle at man inspirerer andre.

Nå, men som sagt, så tror jeg bare, at jeg vil være ærlig og sige, at jeg er oprigtig glad og taknemmelig for, at du har lyst til at følge med her – få inspiration, og læse med, når jeg deler mine tanker om at leve i to fede verdener. Selvfølgelig havde jeg da håbet, at så mange som muligt ville følge med, for det er jo kun på den måde, jeg kan “rykke” på noget. Jeg ved, at nogle emner, jeg berører, er lidt ømme og svært at reagere på herinde, og det er også derfor, at jeg mange gange har fået en besked på Facebook, og jeg vil sige: TAK! Du har virkelig gjort mig glad med din feedback og den ros, du har givet mig. Jeg er så glad for, at jeg endelig har fået skabt denne platform, hvor jeg kan være med til at rykke nogle grænser, dele mine gode tips fra to verdener, lære mig selv bedre at kende og dele det med dig.

sidevisning

Og selvfølgelig handler det ikke om antal sidevisninger (det skriver alle andre også :-D), og det er jo rigtigt, men det er bare også rigtigt, at det gør det lidt sjovere, når man kan se, at man ikke er den eneste, der læser det, man har skrevet :-D.

Jeg takker virkelig ydmygt og håber, at jeg kan blive ved med at skrive herinde 🙂

OG billedet! Jeg fik endelig taget mig sammen til at kigge på de billeder, vi tog i sin tid, og TRO mig, det var slet særligt gennemtænkt eller noget. Uffe tog bare nogle billeder, og jeg troede aldrig, at de kunne bruges til sådan et-før-og-efter-billede, da vi ikke havde tid til at tjekke, om jeg stod helt samme sted osv. Jeg har dog formået at have det samme tøj på, så det er da altid noget, og fint synes jeg nu, at det alligevel er endt med at blive :-D.

 

6 kommentarer

 • Fahriye FG

  Ja, det er ikke bare fint – det er en supergod billedserie ! Det ligner, du svinger ham op af kjolen…hehe. Godt klaret 😉 Ja, bloggen er så utaknemmeligt et medie, men fedt med så mange følgere! Du har også lagt et stort arbejde i det bl.a. med indsamlingsarrangementet. Hvor var det godt tænkt, og selvfølgelig blev det til en succes. Jeg vil gentage mig selv, og fortælle dig – også på denne platform- at jeg er glad for at følge med i dit (og jeres) liv igennem bloggen her, der rummer en god balance af personlighed og æstetik. Jeg vil også indrømme, at jeg misunder dig lidt for at gøre noget, jeg aldrig nåede og ville elske at give mig til 🙂 Du er sej

  OG SKØN!

  Ha’ det godt og pas på din dejlige familie 🙂

  Knus
  FG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Ihh altså Fahriye, hvor er du sød. 1000 tak for alle de fine ord! :-). Jeg kan godt afsløre med billedet, at jeg var ved at flippe ud på Uffe, fordi han ikke havde helt styr på stillingerne :-D. Ja, det var så fedt med indsamlingsarrangementet, og at vi fik samlet over 50.000 kr ind. Det ene førte jo til det andet, og det er jo godt at blog-verdenen kan bruges til sådan et godt formål. Hvor er jeg glad for at få så meget igen, og håber at jeg kan fortsætte med at dele fra min hverdag og tanker. Det er dig der er skøn! Pas også rigtig godt på jer selv 😉
   Stort knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima Ghelam

  Du er den eneste blogger jeg kan forholde mig til 🙂 ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orbal Laho

  Asalamu alaikum
  Ja du er en inspiration og jeg nyder at læse i din blog. hver gang jeg ser noget nyt om to verdener på Facebook så jeg glæder mig til næste amning hvor jeg kan slappe af og følge med din hver dag. oftest er det som om kigge tilbage på min egen dag fordi jeg har to små børn og er på barsel hehe
  men jeg tar ikke altid kommentarer for ikke at sige noget dumt. det er fordi der ikke er så mange som forstår min ironi 🙂
  held og lykke fremover med alt
  knus
  Orbal

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Wa aleikum salaam Orbal
   Hvor er det bare dejligt at høre, og hvor er du sød! 1000 tak for de søde ord :-). Det er også bare så hyggeligt at dele ens oplevelser med andre og tænke, at man kan lære af hinanden og inspirere. Der er da aldrig dumme kommentarer! Det var så godt, at du mindede mig om det med “chai” :-D;-). TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav de lækre populære dadelkugler med færdigkøbt dadelmos :-)