På tur til et grønt køkken i morgen :-)

Hvornår er man er en rigtig blogger – skal jeg vinde prisen som “bedste blogger”?

Jeg blev sgu helt i tvivl, om jeg overhovedet er en blogger! Okay, jeg fik aldrig skrevet et indlæg om, at jeg er blevet nomineret til “bedste blog”-prisen af Børn i Byen. Ja, det er jo lidt sindssygt, og selvfølgelig blev jeg glad – heeelt vildt endda! 😛 Det er jo jer, der har nomineret mig, og de 5 med de fleste nomineringer er udvalgt (Se her og stem). Samme dag, de nominerede blev afsløret i starten af august, skrev bloggerne om deres nominering – ja de var så hurtige! Jeg fik næsten dårlig samvittighed, og da jeg læste, at kendte bloggere havde skrevet om, hvem de syntes, at man skal stemme på, begyndte jeg helt at tvivle på, om jeg overhovedet er en blogger :-D. Respekt for de to store bloggere Lortemor og Nutidensmor, som lige nu fører i afstemingen med ca. 1600 stemmer, og der er en lang vej op til dem med de snart 400 stemmer, jeg har fået og er mega stolt af! Jeg læste forleden andre bloggere skrive om, hvem de synes skal vinde af de to, og jeg fik sgu en fornemmelse af, hvor pinligt det vil være, hvis jeg vandt. JA! Altså hvis betingelsen er, at man blogger hver dag eller hver anden, og at man har tænkt sig at gøre det for evigt og lægge det meste af privatlivet ud på sociale medier, så vil jeg føle, at jeg træder nogen over tæerne. Beklager venner. Jeg kan sgu ikke leve op til den standard. Jeg blogger hverken hver dag eller har tænkt mig at gøre det for altid. Med to børn, fuldstidsjob og en mand jeg skal være sammen med, kan jeg slet ikke garantere stabilitet her på bloggen. Jeg har så meget jeg gerne vil dele med jer, men er næsten altid i dilemmaet om bloglivet og familien, og som I ved, er jeg jo lidt imod de sociale medier (læs her) (hvilken blogger??? :-D). Jeg prøver virkelig at holde mig vågen om aftenen, hvor det faktisk er Uffe-tid og KAGE-tid (Ja, Uffe kom først :-D), og tit vil jeg hellere bruge energien på at lave noget reelt med de ideer, jeg får, som kræver lidt mere end bare skrive om dem. Jeg startede jo bloggen for at inspirere andre til at tænke på andre og ikke kun leve i sin egen verden men i to :-). Det var nemt, dengang Isak var så lille, og han bare sov det meste af dagen, hvor jeg for eksempel arrangerede velgørenhedseventet med Danmarks største madbloggere og skrabede 50.000 kr ind til krigsramte børn, kunne samle folk sammen til at dele risengrød ud til hjemløse i vinterkulden og stable en legestue på benene på et plejecenter for forældre på barsel, som nu kører hver torsdag her i Valby. Jeg ved da også godt at blogging ikke handler om at stable projekter på benene, men det er nu også bare en del af mig – åbenbart :-D.

Det er bare ikke helt mig at skrive indlæg om, hvad jeg har drukket og spist eller lavet med familien, uden at det har en særlig hensigt. Jeg har slet ikke lyst til at tage jeres tid, hvis I ikke får noget ud af den. Jeg ved, at mange bloglæsere har det med at identificere sig med bloggeren, og det er tit lige dét, der gør, at man gider følge bloggeren – at man har noget til fælles og føler, at det er én, der forstår én. Jeg vil bare gerne mere – give det mere mening og udfordre mig selv og måske jer. At motivere og inspirere jer til at bryde den grænse, der nogle gange kan være mellem folk – at lære at sige hej til folk på gaden, man ikke kender, at gøre noget godt for andre, man ikke kender, at bekymre sig om andre, man ikke kender.

Det er som sagt tit dilemmaet for mig, for på den ene side er det jo sjovt at lukke jer ind i min verden og være med til at inspirere og blive inspireret, men på den anden side vil jeg gerne undgå en form for afhængighed. Jeg er og vil gerne være bevidst om at leve i nuet og ikke lade det hele handle om at indramme og indkapsle det i billeder. Jeg vil gerne smage verden i nuet og ikke efter at jeg har levet det uden at vide og nyde det. Jeg håber virkelig ikke, at det bliver betragtet som mudderkastning på andre bloggere, for alle har deres egen stil og respekt for det.

Jeg håber bare, at der også er plads til “deltidsbloggere”, og at blogging ikke kun handler om hverdagsskriverier, rabatkoder, konkurrencer, billeder af tøj og mode. Misforstå mig ikke – jeg ELSKER det selv, men lad det være OK, at man kører en anden stil :-D. Lad bloggeren være det hele 😉

Såååå jo, det er da en form for anerkendelse af det “arbejde”, jeg har lavet og brugt mine aftener på, hvis jeg vandt prisen, men det er jo slet ikke hér min motivationskraft ligger. Det er altid sjovt med konkurrencer og jo lidt nervepirrende, og selvfølgelig vil jeg blive glad hvis du havde lyst til at stemme på mig 🙂

2.6

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

11 kommentarer

 • Hej Esra. Jeg prøver at stemme på dig via linket, men det lader ikke til at virke herfra (sidder i Tyrkiet). Er konkurrencen slut eller ved du hvorfor linket ikke virker. Tak i øvrigt for en god blog/side

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Karina

   Åhh jeg beklager altså – skal have fjernet det link! Fristen er overskredet, og jeg har jo haft en del at se til pga. flytningen, så har ikke fået fjernet linket. Det gør jeg i aften! Tak for påmindelsen, og jeg glæder mig til at komme lidt mere tilbage til bloggen meget snart! Glad for at du er her 😉

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak 🙂
  Og ja – det er præcis det der er det fede: når man kan se (via analytics statistikker) at folk rent faktisk får noget ud af ens side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er dejligt, at læse en “anderledes” blog end alle de andre. Selv falder jeg nok også lidt uden for kategori, med min egen blog – og selvom jeg selvfølgelig synes det er fedt når folk læser med, så fungerer det lige så meget som en slags terapi for mig. Hvadenten indlægget handler om turen til psykolog eller turen til bageren – så er det dejligt at få det ud og ned på skrift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Anne

   Ja, det er jo lidt sjovt at være anderlede :-D. Helt enig! Der er så mange ting, man kan have en trang til at dele, fordi man ved, som du siger, at det kan give nogen noget, når det nu har givet én noget. Spændende blog du også har 😉 Glæder mig til at få lidt mere tid til at kigge på den.
   Hav det skønt!

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg hænger på ligemeget hvor “ustabil” din blog er 🙂 Og behold endelig din stil – jeg er træt af alle mainstream-bloggerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Åhh tusind tak Ida! Du aner ikke, hvor meget det betyder for mig at høre 🙂
   Knus til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt skrevet, er meget enig i, hvad du skriver. Jeg er selv blogger og tænker ofte, at jeg falder lidt udenfor “den typiske blogger” men igen vi har alle hver sin stil. Jeg synes dog at du skiller dig ud, men på den fede måde og har stemt på dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tusind tak Astrid. Det betyder utroligt meget at høre – især fra en blogger, da vi begge ved, hvad det indebærer at skrive. SÅ fedt med din opbakning – TAK! Knus
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velbekomme – og ja, det kræver faktisk en del lige at finde sin egen stil som blogger:-) Det er dejligt, at du tænker en del over tingene, så der er kvalitet i indlæggene. Så gør det ikke så meget, at indlæggene ikke kommer hele tiden;-) Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tak Astrid! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur til et grønt køkken i morgen :-)