Kender du din nabo? #Vismigdinnabo

Skal jeg nomineres til “bedste blog” af Børn i Byen?

Det er da altid svært at skulle bede folk om at gøre noget for én, og jeg er normalt rigtig dårlig til det :-). Meen, synes du, at jeg skriver godt og andre kunne have glæde af at kende mit univers, så vil jeg da blive rigtig glad, hvis du havde lyst til at nominere mig i kategorien “Bedste blog” på Børn i Byens hjemmeside lige her senest 15. juni, altså på mandag.  Da jeg så, at Børn i Byen nominerer folk/steder indenfor forskellige kategorier – alt fra “bedste børneoplevelser” til “bedste børnetøjsmærke”, og så lige den her med “bedste blog”, stoppede jeg op og tænkte, om jeg mon hørte under den kategori :-D. Nominér endelig også de andre kategorier, og du kan faktisk vinde gaver ved at deltage – læs mere her ;-).

Jeg ved, at jeg adskiller mig meget fra de andre mommybloggere ved ikke at underholde jer med mange af mine helt almindelige hverdagsskriverier – afslører ikke alle mine hemmeligheder, private problemer eller spammer med babybilleder. Jeg tænker jo mere i projekter og bruger derfor det meste af min tid på at sætte fokus på de lidt større tanker, jeg har om børn og familie, og så selvfølgelig det her med at realisere de ideer, jeg får, som jo faktisk oftest har med børn at gøre – lidt større ting, som f.eks. etablering af legestue på plejecenter, som forhåbentlig kan være med til at pleje forholdet mellem børneforældre, børn og de ældre. Jeg går jo ikke helt ind for, at man overskygger sin tid med børnene ved at være så optaget på de sociale medier, og det er bare en svær balance, for jeg er udmærket klar over, at det kun er ved at være aktiv, at man kan være synlig.

Og det er absolut ikke en løftet pegefinder til nogen af de andre typer af mommybloggere. Alle har deres egen sandhed og respekt for det :-).

Det er dig, der bestemmer om jeg skal nomineres, og når jeg ser lidt rundt omkring på, hvordan mange bloggere gør reklame for hinanden, ved jeg da heller ikke, om jeg overhovedet har nogen chancer. Det handler nemlig kun om, hvem der får flest stemmer, så jo flere nomineringer, jo bedre chance for at blive udvalgt inden for de fem.

Ikke for at virke selvoptaget eller noget, men det kunne da være fedt med sådan en nominering, og jeg tænker, at det kunne give en mulighed for at blive hørt mere i forhold til mine tanker om familie og lidt skøre ideer :-).

Nominering eller ej, tak fordi du følger med 🙂

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du din nabo? #Vismigdinnabo