Om at være med i et tv-program!

Et nyt hjørne – et nyt menneske i vores liv :-)

Det skete i mandags, ja hvad er det i dag? Fredag? Vi lever i vores egen lille boble, afslappet men samtidig anspændt. Vi er pludselig en familie på 5! Hele 5 mennesker! Selvom vi er meget optaget af det lille nyankomne familiemedlem, så er der ingen tvivl om, at verden stadig drejer rundt, og de ældre børn i familien hele tiden minder os om, at verden ikke kun handler om den lille ny. Jeg havde en masse planer – var ved at skrive indlæg om vores hjemmelavede plankebord, og det det skulle “times” med nogle optagelser til tv-programmet og andre indlæg, og vi skulle nå at få indrettet lidt mere i huset, og håbede endda at baby først ville komme, når vi havde et sengestel og lampe til soveværelset, så jeg ikke skulle ligge på gulvet og amme i mørket, men sådan er det endt (Uffe ringede til Hay, hvor sengestellet er bestilt fra, for at høre, om de virkelig ikke kan være lidt hurtigere med leveringen – det er da sødt, og det kom heller ikke som en overraskelse, at de ikke lige kunne tage hensyn til Esra, der har født :-D). Ja, en masse praktiske ting, som i mit hoved havde en bestemt rækkefølge og var i den fineste orden, men som jeg ikke ville lade mig stresse af, for selvom jeg kan lide at køre bloggen, så er det mig, der skal køre den og ikke omvendt. Jeg kan mærke og forestille mig, hvordan tingene ville være, hvis, og ja hvis… hvis og hvis’er, og sådan kan det jo blive ved. Og lige nu har jeg droppet “hvis’et” og nyder bare, at endnu et mirakel er sket og har derfor fokus et lidt andet sted :-). Da lille baby gav tegn på sin ankomst i mandags, kunne jeg se for mig, hvordan alle planerne måtte glemmes eller omprioriteres, og det er liiige dét, der er sket. Jeg aner ikke, hvornår tingene helt sker, men I kan tro, at jeg glæder mig til at dele mange ting med jer, meeen lige nu er verden bare bedst med hende her, som vi lige skal have fundet et navn til – ja det er godt nok svært! 🙂

Der sker virkelig mange ting i vores liv lige nu, og vi prøver bare at nyde alt det nye ved vores familie – at vi er flyttet tilbage til barndomsbyen, at vi er blevet husejere, og at vi har fået vores tredje barn. Det hele er så skørt, og vi føler os vildt heldige og prøver bare at tage tingene stille og roligt. Jeg NYDER, at Uffe er hjemme i 14 dage og glæder mig til at komme helt ovenpå efter en turbo-fødsel og en masse ammeseancer, så jeg OGSÅ kan få lidt tid til at bage til Uffe, bare sysle rundt med huslige ting, få indrettet lidt mere og forhåbentlig tage nogle byture i “metbyen” (ja vi har fået den århus-dialægt-plakat :-D) – sådan være rigtig hjemme – og lidt udegående uden at det fornærmer nogen  :-).

Folkens, nyd tiden mens I har den, for måske er den der ikke i morgen, OG skal du købe sofaen på billedet (som flere har spurgt til på Instagram :-D), så gør det lige her hos Stilfisk, som sælger den billigst, og hvor servicen er i top  ;-).

En masse barsels-hygge-hilsener her fra Alici-P-bakkerne i Brabrand! 🙂

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap.
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen.

14 kommentarer

 • Fie Brandt Olsen

  Kære Esra.

  Du vilde overskudskvinde!
  Stort tillykke med jeres seneste “skud på stammen” – endnu et livs mirakel at være taknemlig for og elske af hele 4 andre kerne-mennesker omkring hende.
  Pas godt på dig selv – sådan en infektion kan sættes sig godt fast og irriterer dig overraskende længe (især når man først har “vænnet sig” til den, I’ve been there)….dine behov er også så vigtige. Især lige nu – så jeg håber (og tror), at Uffe og din mere lokale svigermor kan gi’ et ekstra nap med i lige denne tid.

  Venlig hilsen Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Fie
   Tusind tak for dine fine ord – er blevet helt varm indeni :-). Det ER virkelig et mirakel, og jeg kan slet ikke lade være med at kigge på hende og beundre hende. Jeg får heldigvis nogle sammenhængende timers søvn om natten og lidt i løbet af dagen, så jeg kan holde mig vågen om aftenen, når alle børnene sover og få slappet godt af. Tak for omtanken, og jeg prøver også at passe godt på mig selv, men det er godt nok udfordrende med tre børn, men jeg vil være ekstra opmærksom på min helingsproces nu, TAK! 😉

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Stort tillykke med den lille pige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tusind tak kære Margrethe 🙂 Vi nyder hende, men det er lidt af et puslespil med de to andre også. Vi satser på, at det bliver bedre med tiden :-D.

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjerteligt tillykke, 3 børn! Godt gået – og vildt at du har overskud til at tænke på at bage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tusind tak Pernille! Jamen, det er da også sindssygt det hele, og du kan tro, at jeg stadig ikke har fået bagt de boller, jeg har haft i tankerne i noget tid :-D. Uffe har fødselsdag imorgen, så jeg har lige blandet noget æg, sukker og mel sammen for sjovs skyld 😀 Ved ikke om det kan spises, men det er jo tanken, der tæller! 🙂

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med det hele kære Esra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Anne

   Tusind tak! Og dejligt at jeg er ved at blive rask igen – puha, det var en slem omgang. Tusind tak igen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asiya

  Esra skat, SÅ skete det altså, jamen stort og hjertelig tillykke til jer alle. Dejligt at høre at i trods omstændighederne har det godt. Kæmpe knus herfra, Asiya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tusind tak Asiya! Ja, det var så dejligt at få hende, men uheldigt at jeg åbenbart havde gået med lungebetændelse i flere uger. Er ved at blive normal igen, og prøver bare at nyde det hele på trods af sygdommen. Kæmpe knus

   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor fint! Bliver faktisk helt rørt. Stort, stort tillykke med hende… ja, og med det hele:)
  Kh, Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hvor er du sød – mange tak kære Signe! Det er virkelig bare verdens bedste følelse – prøver at nyde det maksimalt, og det hjælper at sygdommen er ved at forlade mig 🙂

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jeres lille baby.. Hvor dejligt, at det går godt med jeres lille familie i Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Kære Astrid

   Tusind tak! Ja, det går meget godt bortset fra den lungebetændelse dér. Heldigvis har jeg fået det meget bedre! 🙂

   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være med i et tv-program!