Hvorfor gør vi det altid, når det er for sent?

Jeg er åbenbart engageret og modig! :-)

Jeg vidste, at det ville ske en dag, men at jeg skulle inviteres som oplægsholder med en knap to måneder gammel baby, havde jeg ikke helt set komme. Og i stedet for at afvise invitationen har jeg sgu sagt ja! Eller Uffe har. Altså han har fået mig til at sige ja. Jeg skal fortælle om at gøre en forskel; om at få ideer og føre dem ud i livet – og forhåbentlig give nogle af de her kommune- og folketingsfolk indblik i, hvad vi almindelige mennesker tænker ude i den “virkelige” verden :-).  Ja, jeg har jo gjort det før med Nora i mavsen til et kommuneseminar for en æske chokolades skyld, men denne gang er det for alvor, og jeg glæder mig! For jeg kender køkkenhaven på Hindsgavl Slot, og den kan næsten slå Summerbirds chokolade :-D. Og jeg er sikker på, at det er for at blive genforenet med slottet, at Uffe vil have mig til Middelfart. Vi har nemlig været på slottet tidligere – som til min skuffelse ikke lignede et slot som dem, jeg kendte fra eventyrerne – dengang med knap 1-årige Munira-mus, hvor vi slog til, da vi så sådan et deal-tilbud til halv pris på slottet. Det var så fint et ophold med lækker morgenbuffet med råvarer fra slottets egen kæmpe køkkenhave! Ja, det er altså bare maden, der tæller, og selvfølgelig al den skønne natur og flotte arkitektur ;-).

Nå ja, men ud over mad, så handler det hele faktisk om folkesundhed, og det er Sund By Netværket under WHO, som står for arrangementet. Det er en organisation, som understøtter det danske folkesundhedsarbejde igennem samarbejde mellem kommuner, regioner, nationale aktører og WHO (okay, lidt copy paste :-)). De synes, at min ide om legestue på plejehjem er et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan øge livskvaliteten på tværs af generationer – ja deraf noget om folkesundhed ;-). Jeg skal derfor afslutte deres to-dages program med et oplæg om, hvordan man som borger betragter velfærdsstaten, og hvordan man kan være med til at skabe aktiviteter, som forbedrer vores livskvalitet.

Så d. 12. april håber jeg på godt vejr, en sovende Nora og en frisk Uffe 🙂

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap.
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor gør vi det altid, når det er for sent?