Spred duften af japankvæder i dit hjem

DIY – opbevaring af legetøj på børneværelset

Så er vi ved at være på plads med indretningen af Muniras værelse, hvor vi også har gjort lidt klar til, at Isak snart kan prøve at sove sammen med storesøster. Munira er i hvert fald meget spændt og kan slet ikke vente med at få ham ind på værelset, men jeg tror nu, at vi lige skal vente lidt mere – han er trods alt lige blevet 4 måneder! :-). Endelig har vi fundet en løsning på, hvordan vi får “gemt” legetøjet væk.

I lang tid har legetøjet bare stået fremme og været stablet oveni hinanden i hjørner, og det har irriteret mig – dels fordi det roder – dels fordi jeg havde hørt, at det skulle være meget bedre at have få ting fremme, så barnet kan lege bedre med det, der står fremme. Med tiden kan man så finde “det gamle” frem, som så vil have stor interesse for barnet, da det virker som noget nyt. Jeg synes selv, at det giver god mening :-).

Da jeg jo godt kan lide det kreative, var det helt perfekt, at vi så TARVA-kommoden i Ikea. Jeg kunne med det samme se for mig, at med lidt maling kunne den forvandles til en sød opbevaringskommode for alt legetøj. Skufferne er relativt høje og letløbende med skuffestop og er lavet af massivt træ. Det er derfor meget nemt og behageligt at trække skufferne ud og ind og rummeligheden gør, at selv store genstande kan hygge sig derinde uden at blive presset for meget sammen :-).

opbevaring legetøj børneværelse

Indtil videre har jeg inddelt de tre skuffer i kategorierne:

Puslespil
Legetøj med larm
Legetøj uden larm

Jeg overvejer om jeg skal købe nogle af Ikeas SKUBB kasser eller andet til puslespillene, da det ikke er alle puslespil, der er i æsker og derfor nemt kan komme til at rode. Alternativt kan man putte brikkerne – hvis det er små puslespil – i en dåse, som jeg har gjort. og som du kan se står i den nederste højre pyntekasse (de to små søde dåser/bøtter).

Opbevaringskasserne fik vi lavet for noget tid siden og har bare flyttet rundt på nu, så de hænger over kommoden. Jeg synes, at de virkelig har fundet deres plads og fungerer rigtig godt. Når jeg finder nogle pæne og ikke så dyre skuffeknopper, er det tanken, at de også skal have et brush up :-D. Jeg har forelsket mig i nogle fine keramikknopper fra Retro Villa men synes, at de er lige lovligt dyre. Jeg vil selvfølgelig også skrive om, hvordan vi har lavet opbevaringskasserne, men det må blive et separat indlæg.

9 kommentarer

 • […] har tidligere vist billeder fra Muniras værelse, hvor jeg gav et tip om opbevaringskommode. Over kommeden hænger der så de her fine kasser, som vi har malet og brugt til diverse […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seda

  ayyy Esraaaa… keske daha önce görseydim bunu yaaaa efe pasanin odasina super oldurdu keske daha once baksaydim uffff cok iyi bir fikir valla…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Evet degilmi canim. Biz cok memnunuz gercekten. Sende iyice takip et ozaman, ne diyim 😛 hehe. Smukke tøs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kevser

  Esra canım harika bir fikir hala boyan var mı yakubu odası ıcın yaparım dıye dusundum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Evet var canim, sana veririm! Så er malingen afsat til dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra

  Nåh forresten! Der er masser af den grønne maling tilbage, så hvis du har fået samme ide og også er vild med farven, er du velkommen til at komme forbi og få resten af malingen ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg er da helt vild med din grønne kommode 🙂 Hvad hedder farven og hvor har du købt malingen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Tak Camilla!
   Vi fik blandet farven selv, og nu er vi jo lige flyttet, så bøtten står nok i det lager, hvor vi har opbevaret alle vores ting. Malingen er købt i Silvan ;-). Hvor i landet bor du? Du kunne være heldig bare at få det, hvis du var her i Aarhus :-D.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Det hele var for at sige, at jeg ikke lige har adgang til bøtten nu her, og derfor ikke kan se farvekoden :-). Men kan jo finde ud af det, hvis det er..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spred duften af japankvæder i dit hjem