Peanutbutter i kage? Mit store eksperiment :-D

Bogkasser til opbevaring af legetøj til børnenes værelse

Jeg har nu flere gange prøvet at komme i gang med det her indlæg, men jeg tror ikke helt, at jeg er i det rigtige humør til det. Mine tanker har været et andet sted de sidste par dage. Uffe har været syg og med færre hjælpende hænder end jeg plejer, har en mørk skygge været over mig. Og så alt det grusomme i verden, alle de dårlige nyheder har gjort mig ret sårbar. Og nu skal jeg så skrive et indlæg om nogle opbevaringskasser. Hold da op hvor spændende. Ej, beklager mit svingende humør, men det er kun på denne måde, jeg kan trykke løs på tasterne. Det hele kan bare virke så meningsløst et øjeblik – at vi ikke kan gøre noget. Nu prøver jeg at vende tilbage til kasserne. 

Jeg har tidligere vist billeder fra Muniras værelse, hvor jeg gav et tip til opbevaringskommode. Over kommoden hænger der så de her fine bogkasser, som vi har malet og brugt til at opbevare diverse pynte-ting i, som børnene helst ikke må nå. Faktisk har vi, efter at jeg har taget billederne, lavet lidt om på værelset, da Isak jo også “bor” derinde nu, og vi har derfor stillet hans tremmeseng under kasserne og flyttet kommoden et andet sted. Heldigvis kan Isak ikke nå op til bogkasserne (endnu) :-D.

Vi er rigtig glade for kasserne, da de både pynter på væggene, giver hyggestemning og har en funktion, som kan hjælpe med at få styr på noget af alt det legetøj, som jeg selvfølgelig ikke ved hvor kommer fra :-D. Kasserne har vi købt på Trævarefabrikkernes Udsalg på Vesterbro, og i linket kan du se de størrelser, vi har valgt. Vi har selv malet dem hvide, men man kan sagtens bruge dem umalet, og så kan man gøre dem hyggelige med tapet indvendigt. Jeg købte lidt forskelligt fra Retro Vila på Strøget og Søstrene Grene. Man har altid brug for mere plads, og nu er bamsen blevet fjernet for at skabe mere plads til alle de små bøger. Tapetet har jeg bare limet på efter, at de er kommet op at hænge. På den måde får man også dækket synet af skruerne i kasserne, som vi selv har skruet i, for at de kan hænge på væggen.

Nu må I ikke bilde mig ind i, at det hele er for piget, for det er jo også Isaks værelse nu :-). Jeg har søgt efter opbevaring til puslespil og udover kommoden, jeg har skrevet om tidligere, synes jeg, at de to dåser til højre virker ret godt. De er købt i genbrugsbutikken “Perlen” på Blågårdsgade 30. Jeg skal derhen igen d. 2. maj, hvor de fejrer 6 års dag, og der plejer at være en masse fine ting (også helt nye og ubrugte), så man kan gøre et stort kup :-). Det er fra kl. 11-15, og jeg håber, at jeg får tid til at bage denne her gode chokoladekage i denne variant, som de kan sælge. Du kan se mere på deres Facebook-side og den begivenhed, de har oprettet ;-). Alle indtægter fra dagen går til den årlige sommerlejr for psykisk og fysisk handicappede børn i Gaza.

opbevaring børneværelse

opbevaring legetøj

opbevaring børneværelseDet er i hvert fald meget vigtigt at gemme plasteret lidt væk, da Munira tit insisterer på at få det på, når hun har ondt. Hun nægter at forstå, at man kun bruger det, når man bløder :-).

Du kan følge mig på Instagram og se flere billeder: @2verdener
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin’ her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter i kage? Mit store eksperiment :-D