Gode råd om væghængt puslebord

Mit bedste bud på opbevaring af tørklæder/hijab!

Dette bliver jeg nødt til at dele med jer! Efter mange år med tørklæde (hovebeklædning/hijab), har jeg endelig fundet den mest praktiske måde at opbevare tørklæder på. Vi kender det vel alle? Tørklæder lagt i bunker på en hylde i garderobeskabet, så det hele tiden krøller og så ender det altid med, at man bruger det øverste i bunken.

Efter at have været hjemme hos en veninde, som havde fået bygget hus, kunne jeg mærke hendes entusiasme omkring denne opfindelse (tak Ferdaniye) og vi gik derfor igang med at undersøge muligheden for det samme i vores garderobeskab. Vi var selvfølgelig ikke så heldige, at Ikeas bukseholder/udtræk passede. Da vi i sin tid overtog lejlighed fra nogen, tænkte vi ikke så meget over alt det indmad, men bare, at det var et lækkert stort indbygget skab. Der var ingen rigtig spændende indvendige dele – ikke engang skuffer. Det har vi så fået fikset nu 3,5 år efter indflytningen. Vi fandt ud af, at det skelet, der er brugt indvendigt er fra Silvan, så det var bare at slå til, da de havde 40 % på skabe. Ellers koster bukseudtrækket 469,95 kr.

Opbevaring af tørklæder

 

Tropilex.dk har et stort udvalg og sortiment af hængekøjer, heriblandt hængekøjer med stativ

3 kommentarer

 • […] lever sit eget liv! Hey vent, fik jo i det mindste lavet en lækker indretning til opbevaring af tørklæder/hijab, som jo var et af mine første indlæg her på bloggen. Jeg kommer bare aldrig så langt… […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salma

  Smart – hvis man har et stort skab! Har også tit tænkt over hvordan andre folk opbevarer deres hijabs. Jeg har dem i en bedroller under sengen. Rene og strøgede, så kan jeg bare rulle den og vælge den farve jeg skal bruge. Men jeg er altid på udkig efter inspiration 🙂 Hyggelig blog – glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • esra

   Ja, det kræver selvfølgelig lidt plads, men nedenunder har jeg så sat en åben skuffe, for at udnytte pladsen, så man kan opbevare tasker. Det hjælper alligevel lidt til at spare på pladsen. Det kan virkelig være noget af et projekt, at skulle finde ud af, hvordan man udnytter pladsen bedst. Lyder også smart med bedroller, har aldrig tænkt, at der kan være hjul på! Det gør det lidt nemmere at trække ud og ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd om væghængt puslebord