Den bedste juicepresser? Skynd dig i Aldi :-)

Lidt indretning :-)

Jeg er bare forelsket i alt med skæve træben og helst i valnød, og denne kommode er en af dem 🙂 Det var faktisk en overraskelse, da Uffe kom hjem med to forskellige farvede skuffer, men jeg synes nu, at det passer fint til vores lille stue :-). Vi har haft kommoden i noget tid, og den er fra Nova Møbler på Nørrebro. De har rigtig mange fine ting, og når man holder øje med deres udsalgsperiode er priserne sådan okay :-). De har faktisk fødselsdagstilbud hele denne måned! Kommoden kan du også se her i en anden sammenhæng.

Åhh og Københavner-plakaten, som hedder København Map – Day (den findes nemlig også med en mørk baggrund -> Night) passer også bare perfekt. Det er Nis Klamer, som har plakatmageriet KLAM, der tegner dem, og udover hans webshop, kan du finde plakaten i de små interiør-butikker. Jeg elsker farven, og det er jo meget smart, at man kan lære lidt om placering af de forskellige bydele i vores dejlige København.

kommode nova
Jaja, jeg er klar over, at billedet er skævt, men Isak vågnede, og jeg fik ikke lige mulighed for at tage et billede mere. Tro mig, det pirrer mig meget, men jeg har lært at skrue lidt ned for det perfektionistiske i mig, hvis jeg overhovedet skal kunne vise jer noget :-D. Apropos skævhed – det er altså ret svært at tage billeder, når man ikke har et kamerastativ, så jeg håber lidt, at der falder ét ned fra himlen til mig en dag :-).

Lysestagerne er også bare såå fine, og nej det er faktisk ikke Rolf lysestager, men hjemmelavede! Det er min søster Kader, som har lavet dem i sløjd! 😀 Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne prøve at lave sådan noget. Vil have mit eget træ-værksted og uendelig meget tid! :-D. Måske når jeg bliver gammel? 🙂

kommode Københavner plakat

3 kommentarer

 • Uffe

  Det er kun dig, der ikke kan blive enig med mig, canim! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Israa

  Hej Esra,
  Jeg elsker at følge din blog og blive inspireret engang imellem.
  Jeg ville høre, om du muligvis kunne lave et indlæg om indretning med billeder fra dit smukke hjem. Vurderet ud fra billedet, ser det ud som om, at I har rigtig god smag for indretning. Herhjemme, skal min mand og jeg ommøblere, og vi har ikke altid samme sans for detaljer og smag for indretning. Jeg er mere til et minimalistisk og skandinavisk stil, mens manden ønsker noget mere råt, med mursten osv.
  Det vil glæde mig, hvis du kunne dele lidt af dine erfaringer indenfor dette 🙂

  Vh. Israa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Israa
   Det er jeg bare så glad for at høre – tak for de fine ord! Det er ikke nemt at blive enig med manden – kender det alt for godt :-). Det hele tager lidt længere tid, men så er det også begge parter, der bliver tilfredsstillet. Jeg vil kigge nærmere på sådan et indlæg. Som du nok har set, har jeg også lidt på andre indlæg, f.eks. vaserne ved væggen, skrivebord2v, hylder, opbevaring til børneværelse.
   Prøver at lave et plakat-hjørne, som har taget lidt tid, da vi ikke kan blive enig om plakaterne :-D. Håber det kommer snart 😉
   Vh
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste juicepresser? Skynd dig i Aldi :-)