5 mærkelige vaner, jeg håber, jeg ikke er alene om :-)

Når det er lidt sjovt at snyde (ups! :-))

Lad os lige blive enige om, at der findes lidt forskellige grader af snyd, og jeg kunne selvfølgelig aldrig finde på at opfordre til den slemme form for snyd ;-). Ja, jeg vil ikke gøre de store erkendelser nu, hvad angår de lidt værre af slagsen, og jeg er da også sikker på, at jeg ikke er den eneste, der sidder med minder fra folkeskoletid – en tid hvor jeg vil vove at påstå, at man nemt bliver påvirket af andre, og hvor det er sjovt at gøre lidt skøre ting i fælleskab, ups eller hvad? :-D. Mere behøver I vist ikke at vide. Jeg er trods alt blevet klogere, og hvor ville jeg ønske, at jeg i dag bare kunne fortælle de “unge”, hvad der er rigtigt og forkert, og de så bare ville tro på mig, men de vil jo ikke høre efter! Jeg er faktisk fortaler for, at man lader unge være (i fred og ro) og lader dem selv finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert – for det at få at vide, at man gør noget forkert, OG måden at sige det på, vil give modsat effekt, især når den kommer fra voksne (forældre). Ja, måske meget sort og hvidt, og jeg kan så bare håbe at vores børn slet ikke gør noget slemt, så vi kan slippe for den udfordring (yeah right).

Tilbage til den tilladte snyd :-D. Jeg ved ikke helt, hvor min ide til indlægget her kom fra – måske at jeg fik lidt dårlig samvittighed over, at jeg følte snyd, og om det egentlig ikke er OK med den slags. Og så kan man ligeså godt erkende det. Måske kan jeg endda inspirere andre til at snyde! :-). Jeg synes måske også, at det er lidt sjovt. Måske smart. Fra snyd til smart :-D. Godt så, se jeg elsker marmor (ja, materialet marmor!), og jeg har altid villet have et marmorbord, fordi jeg er vild med det som baggrund, når jeg tager lidt finere billeder til min æstætik-prægede Instagram-profil @2verdener (sikke nogle problemer, jeg har hva! :-D). Jeg har endda nået at forelske mig i dette bord, men det er lidt for stort og dyrt, så jeg kigger videre. Det er bare et lidt større projekt at finde lige præcist det marmorbrod, vi vil have (ja, det kræver også lidt indvilligelse fra Uffe, desværre), som faktisk kan være passende til køkken-alrummet, hvor vi har smækket en fin 2-personers sofa op fra House Doctor, og som midlertidigt er i selskab med vores gamle sofabord. Et marmorbord kan være ret dyrt, og med børn i hjemmet og især en Isak, der er ret vild, er jeg også lidt bekymret for, hvor meget hans kranie kan klare at slå sig på efter alle hans ulykker (ja, han er slet ikke ligeså artig som Munira). Marmor skulle også kræve vedligeholdelse og forsigtighed, fordi der hurtigt kommer mærker – ja, som om man nogensinde kan undgå sådan noget – vores hvide sofabord er der blevet hakket løs på, så den hvide lak er faldet af, og sådan ER det bare med børn – hvis ikke dine egne, så dine gæsters! SÅ eftersom jeg kunne fornemme, at der ville gå noget tid, før jeg ville få mit marmorbord, måtte jeg finde en hurtigløsning! Efter flere besøg i Silvan (takket være Uffe) gjorde jeg en Silvan-opdagelse, nemlig noget selvklæbende tape i marmorstruktur, og da jeg vidste, at vi derhjemme havde hvide plader til garderobeskabe i overskud, tog det ikke lang tid at lægge to og to sammen, og vupti, så lavede jeg min egen ikke marmor-bord, men marmorbaggrund :-D. Det er selvfølgelig ikke lige så fedt som et rigtigt marmorbord, men jeg kan da mærke en form for tilfredsstillelse, og det er det vigtigste! (Lyder næsten som om , at jeg har haft abstinenser :-D).

Det er jo sådan, at mange “snyder”, og sådan er det bare på Instagram, når man tager de her flotte billeder af kager med fin anretning. Jeg glemmer aldrig, da jeg begyndte at tage billederne, og det gik op for mig, hvor tæt man skulle placere tallerkenerne omkring kagen, for at det hele kunne komme med. Og sådan ville jeg jo aldrig anrette det, hvis jeg sad og skulle spise med én. Tit tager jeg derfor billedet, når jeg er alene og ikke vil stresses af at folk står og venter på at spise det, og i øvrigt synes jeg nok også lidt, at det er uhøfligt at lade folk vente med at få deres stykke kage bare fordi, at jeg skal nå at anrette på en helt uhensigtsmæssig Insta-måde :-D. Derfor afspejler min @2verdener-profil på Instagram ofte min alene-tid :-).

Men helt ærligt er det ikke bare flotte billeder, der kan komme ud af marmorbaggrund? 😀 Alle er taget med min Iphone, og nu ved du, at når jeg smækker et billede på Instagram med marmorbaggrund, så er det ikke fordi, jeg sidder og spiser ved et marmorbord – nej, hvis jeg virkelig skal nyde det, så stiller jeg det hele tilbage på spisebordet :-D. Ja, lidt skørt, men man skal have lov at lege lidt engang imellem 🙂

Hav en marmorskøn dag! Og lige her nedenfor har jeg lige været så sød at vise pladen backstage :-D. Hvis bare jeg kan finde nogle ben til pladen, og sådan lige skære den rund, kunne jeg såmænd lave mit eget sofabord (lyder nemt, men ellers tak) :-).

marmorbord

Du kan følge mig på Instagram på @2verdener og min nye private profil @esra.ap.
Like min Facebook-side her.
Følg mig på Bloglovin? her, så du kan få en mail, når der er nyt på bloggen.

2 kommentarer

 • Haha love it Esra. Jeg tror på, at på alle den “slags” billeder på ig er der lodt eller mere snyd inkluderet… Mit strikketøj ligger jo heller ikke oveni kagen nærmest vel!? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Danke! 🙂 Selvom jeg vil sige, at sådan noget som strik og hækleting måske er nemmere at gennemskue i forhold til snyd, så er der nok mange, der slet ikke tænker på, at det kan være “opstillet” :-D. Men altså kaffe og kage med strik! Det vil aldrig gå for mig – er nødt til at koncentrere mig om en af tingene 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mærkelige vaner, jeg håber, jeg ikke er alene om :-)