Lav lækker cremet karamel med kondenseret mælk - men synes du også, at det smager af mælk?

Sygdom, hygge og kanelsnegl :-)

Sygdom har ramt os – det er ellers sjældent, at det sker herhjemme – åh hvor har vi været heldige med Munira, men gad vide, om det er en anden tid, der venter os med Isak. Efter hans 5 måneders vaccine gik der ikke længe, før han lige fik sig en mave-virus. Han så ud til at have det helt fint, men godt nok synd at se ham kaste op – og han så helt upåvirket ud. Jeg er næsten sikker på, at han fik virussen hos lægen. Tænk engang at blive syg hos lægen. Heldigvis varer sådan en maveinfektion ikke særlig længe – efter 1½ døgn var han normal igen, men jeg vil gerne advare jer mod en kraftig lugt i bleen, når tarmene kommer til at virke igen :-). Den var så slem, at jeg blev syg af den en hel dag – heldigvis ikke med samme virus, men syg var jeg.

hygge kanelsnegl

Hvilken kommentar får man så lige af sin læge-søster: Har du ikke fået vasket hænder efter bleskift? :-S. Okay, nok om den sygdom. Jeg har det bedre i dag, og det har faktisk været meget hyggeligt, da Uffe jo også har været hjemme og passet lidt på mig :-). Isak sover, og jeg tænker, at jeg lige vil dele nogle hyggelige billeder med jer. Der er næsten ikke noget lys herinde, så billederne er ikke de bedste, men jeg elsker alligevel at lege lidt med effekterne og vil derfor gerne dele lidt forskelligt for sjovs skyld :-D. Ja, jeg har nemlig haft energi og lyst til at spise af den kanelsnegl, jeg lavede i forgårs. Jeg prøvede faktisk bare med forskellige mål, og skal nok dele opskriften med jer på et tidspunkt, for den blev SÅ god!. OG den er så kommet nu, så find den lige her! 😉

kanelsnegl celestial the

Lige en anden ting, som jeg gerne vil dele med jer, er denne her CHAI tea, DECAF, India Spice fra Celestial. Normalt er jeg ikke til tebreve – jeg foretrækker “rigtig” te og plejer at købe det hos Tante T. Når man nu er syg og skal forkæles lidt i det her gråvejr, går jeg dog til den hurtige løsning, når det er denne krydrede chai med mælk, jeg har lyst til. Den er altså også bare god!

Jeg har før i tiden (barndom+studietid) altid drukket de der små poser te fra Pickwick osv. (kendte kun det :-D)., men jeg kan godt se, at efter jeg har prøvet at få te fra en tehandler (Uffe introducerede mig selvfølgelig), så er det jo noget helt andet. I starten var jeg lidt skuffet over, at vandet ikke fik farve med det samme, som med de små teposer, men hallo! Det er jo bare fordi, det er kunstige farver og ikke “rigtig” te, der er i de poser :-D. Når man har vænnet sig til rigtig te, synes man virkelig, at de der Pickwick-te er så kunstige.

kanelsnegl celestial tekanelsnegl celestial te

Det er lidt sjovt, hvordan ens vaner ændrer sig, når man begynder at tjene penge eller bliver gift og får råd til lidt mere. Nå! Og så er det jo heller ikke fordi, Celestial CHAI teen er vildt billig, men det er nu også en af de gode “pose-te”ér :-). Bedst er det nok at lave sin egen fra bunden med kanel, kardemomme, ingefær og nellike, men når man er syg, så er det bare med at tage den korte vej til nydelse og hygge 🙂

Nååh og jeg bliver altså også nødt til at fortælle dette: Vi opdagede pludselig, at Muniras børnehave legede ude på vores legeplads her til formiddag, og det var meget hyggeligt at kunne se ud til hende. Uffe skyndte sig at gøre en stempelkaffe-kande klar til de fire pædagoger på legepladsen og tænkte at det ville gøre dem glade at få lidt varme i kroppen. Nøj, hvor blev de glade! Selvom vejret er gråt, vinden er kold, og jeg ligger halvsyg, synes jeg altså, at det er meget hyggeligt, når man kan se, hvor glad andre kan blive af en kop kaffe 😉

kanelsnegl celestial te

kanelsnegl celestial te

kanelsnegl celestial te

2 kommentarer

 • Orbal Laho

  asalamu alaikum
  vidste du at chai betyder te?
  så du drikker te te 🙂
  hehe

  god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Wa aleikum salaam Orbal
   Hvor sjovt at du nævner det! Jeg har faktisk selv været lidt irriteret over, at man siger chai, som om det er et bestemt mærke :-). På tyrkisk er det jo “çay” og som du sider, betyder det jo bare generelt te :-D. Tak for påmindelsen og mange tak for kommentaren. Har det meget bedre idag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav lækker cremet karamel med kondenseret mælk - men synes du også, at det smager af mælk?