Ramadankage til naboer

Hæklet ugletæppe med god samvittighed

Og nej, det er desværre ikke mig, der har hæklet det fine tæppe (skyder lige skylden over på Isak, for selvfølgelig vil jeg også kunne gøre det, hvis jeg fik lidt mere tid). Jeg har fået dette smukke smukke tæppe som barselsgave af min veninde, og jeg vil gerne gøre lidt reklame for hende. Det er nemlig så sejt, fordi hun sammen med sin søster og mor er begyndt at hækle en masse med det formål at sælge det og sende pengene ubeskåret til deres familie i Tyrkiet, så deres børn kan gå i skole (mener her universitetet).

fin hæklet ugletæppe

Jeg kan næsten ikke nænne at bruge det, men det går jo heller ikke at lade det ligge gemt væk i skabet. Hvis du er til andre farver, kan hun jo bare ændre det – så smart, når det alligevel bliver hæklet efter dit ønske. Tæppet koster 600 kr. og Seycan, du skal måske selv lige skrive lidt om materialerne, du bruger og størrelsen af tæppet? :-). Du kan finde Seycan på Facebook -> Yayla Seycan Özbek Korkmaz.

fin hæklet ugletæppe

 

5 kommentarer

 • vinni jepsen

  Hej Esra. Tak for adressen til din veninde. Jeg vil tage kontakt til hende. Mvh Vinni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vinni Jepsen

  Hej Esra.
  Jeg vil gerne skrive til din veninde angående ugletæppet – synes ikke jeg kan finde hende på navnet.
  Mvh
  Vinni Jepsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yayla Seycan Øzbek

   Hej Vinni.
   Jeg har desværre deaktivere min Facebook konto, men du er velkommen til at sende mig en mail – yaylaseycan@hotmail.com
   De bedste hilsner
   Yayla Seycan

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Seycan!

   Jeg har lige skrevet til hende og henvist til din kommentar herinde 😉
   Åhh, det dejlige tæppe! 🙂 TAK!

   Knus
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Esra

   Hej Vinni
   Jeg har lige fået hende til at skrive en kommentar her under indlægget, hvor hun skriver sin email-adresse. Du får den også lige her: yaylaseycan@hotmail.com ;-).
   Åhh hun er så dygtig – ville ønske jeg kunne alt det, hun kan!

   Bedste hilsener
   Esra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramadankage til naboer