Har du smagt minikiwier? De smager så godt!

Så kom skyen op at hænge :-)

Hvor er der mange ting, man kan kaste sig ud i, når man har børn, og tiden flyver jo bare afsted. TÆNK at jeg har været på barsel i et halvt år! Det er jo sindssygt! Jeg har bare nydt sommeren, og nu må vi se, hvordan vinteren kommer til at gå, men jeg er allerede bange for, at når jeg lukker øjnene og åbner dem, er det forår. Der er så mange ting, jeg skal nå og ja, opslagstavlen (skyen fra Søstrene Grene) fra dette indlæg, kom da også op at hænge :-D.

Jeg synes faktisk, at skyen i sig selv er meget pæn, og man kunne jo også bare lave det som dekoration til værelset. I stedet for store tegninger, tror jeg faktisk, at det vil være pænere med små billeder, f.eks. familiebilleder eller andet, så det vil jeg se, om jeg kan (men Munira skal nok også have lidt medindflydelse :-)).

Vi satte selv beslag på bagsiden, og til det brugte vi det på billedet nedenfor, som vi købte i Bauhaus, som jeg (nok mest Uffe) tror er den bedste løsning 😀

Bauhaus beslag

Vi fik sat to stykker i den høje ende af skyen (på bagsiden selvfølgelig) og et stykke af beslaget i den lave ende, så skyen kommer til at sidde godt fast på alle sider.

opslagstavle sky søstrene grene

Det er nok bedre at bruge små skruer end søm i opslagstavlen. Indtil videre holder sømmene, men skruer vil holde endnu bedre – alternativt kunne man dyppe sømmene i lim, inden man slår dem i 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du smagt minikiwier? De smager så godt!